top of page

UNNI MYRSETH

MALERI

I første utstillingsperiode er me så heldig å kunna presentera Unni Myrseth sine vakre maleri i utstillingsrommet på Den Grøne fabrikken. Utstillinga som opnar søndag 11. juni, varer t.o.m søndag 09. juli.  I løpet av perioden blir det også arrangert eit to-timars kurs for barn (8-11 år) om farge og maling.  


Myrseth som opphaveleg er frå Birtavarre i Troms, bur og arbeidar på Abbedissen på Askøy. Ho skildrar utvikling av eigne motiv på denne måten: 

"Mine malerier starter vanligvis på gulvet med flytende akrylfarger på upreparerte lerreter. Disse blir senere montert på blindrammer.

Prosessen videre kan arte seg på mange måter, men stilleben kan være en god begynnelse; husformer, ymse gjenstander, min sønns lekedyr fra barndommen. Egentlig alt av visuelle inntrykk som vekker min interesse av en eller annen grunn.

I dette grenselandet mellom abstraksjon og figurasjon, tilblivelse og ødeleggelse, åpner det opp for en slags oppdagelsesreise i egne landskap. Farger, drømmer og minner fra en barndom. "

IMG_E2457-x.jpg
bottom of page